Căutare Live

„O știre ce doare!” Bărbat din Brăila, suspectat că a mâncat o specie rară. Ce a făcut cu resturile animalului protejat prin lege este revoltător

Descoperire șocantă în Brăila. Resturi dintr-o specie protejată prin lege au fost descoperite, împrăștiate prin curtea unui bărbat.

ărbat din Brăila, suspectat că a mâncat o specie rară

Facebook/ Societatea Ornitologica Romana

Un bărbat din judeţul Brăila este suspectat că a braconat şi mâncat o pasăre rară după ce, în curtea lui, a fost găsit emiţătorul pe care ornitologii i l-au pus unei gâşte cu gât roşu, specie, protejată de lege. Cazul a fost relatat de Societatea Ornitologică Română.

„Lună extrem de neagră pentru o specie protejată - gâsca cu gât roşu. Din decembrie până acum, am pierdut 3 exemplare cu emiţător. Ultima din ele, Emilia, a fost găsită azi în curtea unui sătean din Victoria, judeţul Brăila.

Resturi din pasărea protejată de lege fuseseră date ...la câine. Lângă bucăti din ea, emiţătorul şi inele ornitologice aplicate de specialiştii din proiectul Safe Flight for Redbreasts, în care suntem parteneri. Vom reveni cu informaţii, pentru că alături de biologi, la Victoria se află şi autorităţile române care anchetează acest caz - pentru că este un posibil caz de braconaj”, a relatat joi. pe Facebook. Societatea Ornitologică Română.

Jurnalul secret al lui Gheorghe Dincă, deschis! Ce a scris criminalul. Dezvăluire teribilă! „Mi se învârt organele în mi... Cei patru copii de la Timișoara au murit cu zile! Vecinii, revoltați: ”Mama obișnuia să joace la păcănele, iar tatăl con...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x