Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Bărbat din Iași, nenorocit pe viață: "M-am internat în spital cu o bătătură. Mi-au fost amputate ambele picioare!"

Gigel Afrasine era un om de bine. Avea afaceri în Iași, o familie frumoasă și ducea o viață liniștită. Necazul a început atunci când a ajuns pentru prima dată la spital. O bătătură apărută la un picior nu mai trecea și începuse să-l doară tot mai tare. Câteva luni iar târziu, Gigel nu mai avea picioare. Soția, bolnavă de cancer, avea să moară. Afacerile s-au dus pe apa sâmbetei. A ajuns pe stradă. 

Gigel Afrasine era un om de bine. Avea afaceri în Iași, o familie frumoasă și ducea o viață liniștită. Necazul a început atunci când a ajuns pentru prima dată la spital. O bătătură apărută la un picior nu mai trecea și începuse să-l doară tot mai tare. Câteva luni iar târziu, Gigel nu mai avea picioare. Soția, bolnavă de cancer, avea să moară. Afacerile s-au dus pe apa sâmbetei. A ajuns pe stradă la 52 de ani

Publicația locală ieșeană bzi.ro relatează pe larg povestea lui Gigel, omul care în urmă cu un an s-a prezentat la spital cu o bătătură la picior. Știindu-se bolnav de diabet, s-a grăbit să anunțe medicii de ceea ce i se întâmplă.

"M-am internat în spital cu o bătătură la picior. Am stat în spital trei luni și o săptămâna, timp în care am suferit cinci operații și asta fiindcă bătătură s-a extins la degete, iar medicii nu au mai avut ce să rezolve.

Eu fiind bolnav și de diabet și de arterita, acest fapt a influențat evoluția galopantă a problemei cu care m-am prezentat inițial. Mi-au amputat atunci primul picior. Vara această, din cauza altor complicații cauzate de bolile de care sufăr, mi-a fost amputat și cel de-al doilea. Locuiesc în acest moment cu chirie într-o casă în Galata. Singurul ajutor pe care îl primesc este de la prietenul meu Cătălin, care a fost lângă mine necondiționat și m-a ajutat să mă ridic moral și mă ajută și din punct de vedere financiar. Mie îmi este extrem de greu să mă descurc singur în casă, îmi este greu să mă deplasez. Mai am o verișoara cu suflet mare care vine să mă mai ajute cu curățenia și mâncarea. În afară de cei doi, nu mai am pe nimeni. Soarta e soarta, ce e scris, în frunte ți-e pus, așa cum spune și o vorba românească", spune Gigel.