Live acum
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Bărbat din Satu Mare, reţinut după ce a fost prins în flagrant de procurorii DIICOT când încerca să vândă o sută de comprimate de ecstasy - FOTO, VIDEO

Un bărbat de 30 de ani din Satu Mare a fost reţinut de procurorii DIICOT după ce a fost prins în flagrant când încerca să vândă o sută de comprimate de ecstasy (MDMA). Anchetatorii au stabilit că el a mai vândut comprimate de MDMA şi anterior, drogurile fiind cumpărate din Olanda.

Potrivit Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Satu Mare au dispus, vineri, reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului V.L., pentru trafic de droguri de mare risc şi introducere în ţară de droguri de mare risc.

El este suspectat că a comercializat în judeţul Satu Mare droguri de mare risc, respectiv MDMA, contra sumei de 20 de lei/comprimat, drogurile fiind cumpărate din Olanda.

În 16 şi 17 octombrie, el a vândut 61 de comprimate MDMA, de culoare roz, în formă dreptunghiulară, inscripţionate, iar pe revers având ca logo un taur, spun procuroriii DIICOT.

Vineri, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Satu Mare, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, au organizat o acţiune de prindere în flagrant, în municipiului Satu Mare, în momentul în care el intenţiona sa vândă, contra sumei de 4.000 de lei, cantitatea de 100 de comprimate de ecstasy.

În urma a două percheziţii domiciliare făcute la Satu Mare, au fost ridicate în vederea confiscării alte 640 de comprimate de MDMA.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale.

Percheziţiile domiciliare s-au realizat şi cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Potrivit Poliţiei Române, suspectul este un bărbat de 30 de ani, din Satu Mare.

Sursa : news.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro