Antena Căutare

Prima condamnare la închisoare în cazul celor care au luat permisul cu bani: Tânărul dăduse 200 de euro la traseu

Un tânăr din judeţul Vrancea care a dat mită pentru a-şi lua permisul de conducere a fost condamnat la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, după ce şi-a recunoscut fapta.

Un tânăr din judeţul Vrancea care a dat mită pentru a-şi lua permisul de conducere a fost condamnat la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, după ce şi-a recunoscut fapta.

Potrivit Serviciului Judeţean Anticorupţie Vrancea din cadrul DGA, în 13 septembrie, instituţia a fost sesizată că, în parcarea unui hipermarket din municipiul Focşani, la punctul de plecare pentru susţinerea probei practice pentru obţinerea carnetului auto, un tânăr din judeţul Vrancea i-a înmânat examinatorului auto dosarul de şcolarizare în care se afla o sumă de bani în euro.

Acolo s-a deplasat echipa operativă, care l-a identificat la volanul autoturismului-şcoală pe tânărul respectiv şi a constatat faptul că în dosarul de şcolarizare se află şi suma de 200 de euro, care a fost dată examinatorului în vederea promovării probei practice pentru obţinerea permisului de conducere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zeci de români au cumpărat pui vopsiți, vânduți ca păsări de curte. Cum s-au păcălit aceștia... FOTO EXCLUSIV | Un șofer începător a blocat circulația tramvaiului în Pipera! Ce făcea în acest timp. Când a venit la ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x