Antena Căutare

Bărbat găsit mort, într-o clădire de birouri din Sectorul 1! Omul lucra cea mai mare firmă de avocatură din România

Un bărbat a fost găsit mort într-o clădire de birouri din sectorul 1, poliţia declanşând o ancheta pentru stabilirea cauzei şi circumstanţelor decesului.

Un bărbat a fost găsit mort într-o clădire de birouri din sectorul 1, poliţia declanşând o ancheta pentru stabilirea cauzei şi circumstanţelor decesului.

"În urmă cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-o clădire de birouri, de pe raza sectorului 1, a fost găsit decedat un bărbat, angajat al asociaţiei ce funcţiona în acel sediu", anunţă Poliţia Capitalei.

Bărbatul decedat îşi desfăşura activitatea în zona de administraţie.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului "Morţi Suspecte" şi au fost declanşate cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul avea 59 de ani și lucra la casa de avocatură „Mușat și Asociații”, cu sediul în zona Aviatorilor. Acesta ar fi fost găsit spânzurat, arată aceleași surse.

Cei 24 de elevi din Vaslui, blocați în zona cascadei Duruitoarea din județul Neamț, au fost salvați... Silvia a plecat de acasă acum două zile și nu s-a mai întors! Poliția, apel public pentru găsirea ei: ”Oricine o vede e ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x