Antena Căutare

Barbat impuscat, dupa o urmarire ca in filme

Un barbat din Radauti a fost impuscat de politisti. Barbatul a refuzat sa opreasca la un filtru, fiind urmarit de acestia aproape 15 kilometri.

Un tanar sucevean in varsta de 29 de ani a fost ranit in zona abdomenului, duminica dimineata, dupa ce a fost impuscat de un echipaj de politie care il urmarea.

Tanarul a refuzat sa opreasca atat la somatiile verbale, cat si dupa ce politistii au tras focuri de avertisment.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Gabriel Pantiru, a declarat ca duminica dimineata, in jurul orei 2.15, in zona municipiului Radauti, un echipaj a de politie a semnalizat soferului unui autoturism sa opreasca, dar acesta nu s-a conformat si politistii au plecat in urmarirea lui pe traseul Marginea-Horodnicul de Sus- Voitinel-Vicovu de Sus, in urmarire fiind trei echipaje de politie.

In Vicovu de Sus, drumul a fost blocat de un echipaj de politie, iar soferul urmarit a intors spre Vicovu de Jos a intrat pe o strada laturalnica, iar cele doua persoane aflate in masina au coborat si au fugit.

Politistii au plecat, la randul lor, pe jos in urmarirea soferului, iar pentru ca era intuneric si exista riscul sa-l piarda pe suspect l-au somat sa se opreasca, apoi au tras focuri de avertisment, dupa care au tras spre suspect ranindu-l.

Potrivit lui Pantiru, soferul, un tanar in varsta de 29 ani, a fost ranit in zona abdominala si este in operatie la Spitalul Judetean Suceava.

Tanarul ranit este cercetat in doua dosare penale pentru conducere fara permis, a mai spus purtatorul de cuvant al IJP Suceava.

Sursa: Antena3

Judecatoarea din Cornetu, arestata pentru luare de mita... Dosarul lui Sebastian Ghita, amanat a 28-a oara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x