Antena Căutare

Bărbat reţinut de poliţiştii Capitalei pentru mai multe furturi comise în Sectorul 2

Un bărbat de 39 de ani suspectat de comiterea mai multor furturi din Sectorul 2 a fost reţinut de poliţiştii din Capitală. El ar fi intrat în curţile unor imobile sau garaje, de unde ar fi furat biciclete şi o trotinetă.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii au reţinut, luni, un bărbat în vârstă de 39 de ani, bănuit de săvârşirea mai multor furturi din Sectorul 2.

Ancheta a fost declanşată de o plângere penală în care o femeie de 46 de ani reclama că, în 2 iulie, în jurul orei 13.30, persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinţei o bicicletă.

Poliţiştii de la Secţia 6 au început cercetările, identificând un bărbat de 39 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, bănuit de comiterea faptei. Luni, suspectul a fost prins şi dus la sediul subunităţii pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, în sarcina acestuia a fost reţinută săvârşirea faptei.

De asemenea, s-a stabilit că el ar mai comis şi alte infracţiuni. Astfel, în 8 iulie, ar fi intrat fără drept, escaladând gardul, în curtea unui imobil din Sectorul 2, de unde ar fi furat o trotinetă. În aceeaşi zi, ar fi furat o bicicletă dintr-un garaj, tot din Sectorul 2.

În 12 iulie, prin escaladarea gardului împrejmuitor, ar fi pătruns fără drept în curtea unui alt imobil, fără a sustrage bunuri.

Bărbatul a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Sursa : news.ro

STUDIU: 17,5% dintre directorii executivi ai celor mai mari companii listate la nivel global şi-au părăsit poziţiile anu... Un bărbat a dispărut în mare, în stațiunea Eforie, în timp ce făcea o baie. Autoritățile îl caută neîntrerupt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x