Bărbatul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani vrea arest la domiciliu. Cum și-a motivat solicitarea: ”Am ”relații” și pot s-o ajut!” 

Apar noi detalii în cazul adolescentei care a fost incendiată de un bărbat care fusese condamnat pe viață, dar eliberat condiționat. Suspectul a cerut să fie plasat în arest la domiciliu, motivând că are relații și o poate ajuta pe victimă să se recupereze.

Bărbatul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani vrea arest la domiciliu. Cum și-a motivat solicitarea: ”Am ”relații” și pot s-o ajut!”

Ion Turnagiu, bărbatul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani, le-a cerut judecătorilor să-l plaseze în arest la domiciliu. Astfel, în fața instanței, el i-a cerut judecătorului să-i permită să stea în arest la domiciliu, spunând că are mijloacele financiare necesare, dar și „relații” care ar putea fi folosite pentru a o ajuta pe fată să se recupereze.

Fata de 17 ani, din Mehedinţi, incendiată de un criminal în serie, eliberat recent, e arsă complet! Medicii nu cred că va supraviețui

Bărbatul a aruncat cu benzină pe tânăra de 17 ani și i-a dat foc, fiind revoltat de faptul că aceasta îl acuzate de viol și agresiune.

În momentul în care a fost prins de polițiști și dus la audieri, bărbatul a spus că nu vrea să facă declarații, menționând că nu a mai mâncat de 4 zile și că este foarte supărat de plângerea făcută de fată pe numele său.

Medicii din București se luptă să salveze fata de 17 ani incendiată în propriul dormitor de un criminal în serie

Tânăra de 17 ani, în continuare în stare critică

Starea fetei în vârstă de 17 ani din Mehedinţi, care a fost incendiată de un bărbat eliberat după 25 de ani de detenţie, este critică, iar prognosticul medicilor este rezervat având în vedere gradul de arsură şi suprafaţa afectată. „Ardea tot. Bunica fetei zbiera. Am văzut fata stând pe pietroi. Era arsă toată. Nu m-am putut uita la ea: atât de rău m-am speriat. Am auzit că el venise pregătit să o omoare. Venise și cu toporul după el”, a povestit o vecină.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri