Bărbatul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani vrea arest la domiciliu. Cum și-a motivat solicitarea: ”Am ”relații” și pot s-o ajut!” 

Apar noi detalii în cazul adolescentei care a fost incendiată de un bărbat care fusese condamnat pe viață, dar eliberat condiționat. Suspectul a cerut să fie plasat în arest la domiciliu, motivând că are relații și o poate ajuta pe victimă să se recupereze.

Bărbatul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani vrea arest la domiciliu. Cum și-a motivat solicitarea: ”Am ”relații” și pot s-o ajut!”

Ion Turnagiu, bărbatul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani, le-a cerut judecătorilor să-l plaseze în arest la domiciliu. Astfel, în fața instanței, el i-a cerut judecătorului să-i permită să stea în arest la domiciliu, spunând că are mijloacele financiare necesare, dar și „relații” care ar putea fi folosite pentru a o ajuta pe fată să se recupereze.

Fata de 17 ani, din Mehedinţi, incendiată de un criminal în serie, eliberat recent, e arsă complet! Medicii nu cred că va supraviețui

Bărbatul a aruncat cu benzină pe tânăra de 17 ani și i-a dat foc, fiind revoltat de faptul că aceasta îl acuzate de viol și agresiune.

În momentul în care a fost prins de polițiști și dus la audieri, bărbatul a spus că nu vrea să facă declarații, menționând că nu a mai mâncat de 4 zile și că este foarte supărat de plângerea făcută de fată pe numele său.

Medicii din București se luptă să salveze fata de 17 ani incendiată în propriul dormitor de un criminal în serie

Tânăra de 17 ani, în continuare în stare critică

Starea fetei în vârstă de 17 ani din Mehedinţi, care a fost incendiată de un bărbat eliberat după 25 de ani de detenţie, este critică, iar prognosticul medicilor este rezervat având în vedere gradul de arsură şi suprafaţa afectată. „Ardea tot. Bunica fetei zbiera. Am văzut fata stând pe pietroi. Era arsă toată. Nu m-am putut uita la ea: atât de rău m-am speriat. Am auzit că el venise pregătit să o omoare. Venise și cu toporul după el”, a povestit o vecină.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri