Căutare Live

Bărbatul care a înjunghiat doi oameni la cinema este jurist! Una dintre victime a rupt tăcerea: „Era vulgar. Mi-a urlat, obsesiv, că este psihopat și că nu știu ce mă așteaptă!”

Tânărul actor înjunghiat într-un cinematograf din Timișoara a vorbit despre comportamentul bizar al bărbatului care l-a atacat. Agresorul este jurist la Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă din Jebel, judeţul Timiş, iar unul dintre spectatorii atacaţi este chiar Raul Andrici, actorul principal al filmului Pisica Verde, care rula în momentul scandalului.

Tânărul actor înjunghiat într-un cinematograf din Timișoara a vorbit despre comportamentul bizar al bărbatului care l-a atacat. Agresorul este jurist la Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă din Jebel, judeţul Timiş, iar unul dintre spectatorii atacaţi este chiar Raul Andrici, actorul principal al filmului „Pisica Verde”, care rula în momentul scandalului.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 36 de ani care a atacat doi spectatori în timp ce rula filmul „Pisica Verde” la un cinematograf dintr-un mall din Timişoara, a fost reţinut pentru 24 de ore, în urma audierilor, pentru loviri şi alte violenţe. El urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este jurist la Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă din Jebel. Acesta le-a spus poliţiştilor că a fost în legitimă apărare şi că cei agresaţi aveau cuţit, el doar i-a deposedat.

Unul dintre cei doi bprbaţi atacaţi este chiar actorul principal al filmului „Pisica Verde”, Raul Andrici.

„Era vulgar, obsesiv, prostesc. La un moment dat, m-am ridicat și l-am rugat, pe un ton amiabil, să se oprească pentru că încercam să mă concentrez. Omul a izbucnit! A venit să mă lovească cu pumnii, dar l-a liniștit un domn care era cu el. În următoarele cinci minute a urlat, obsesiv, că e psihopat, că eu am 19 ani și nu am de unde să știu ce mă așteaptă. A zis că pleacă. Și-a luat lucrurile. În drumul spre ieșire, a venit din spate să-mi bage cuțitul în gât”, a povestit tânărul înjunghiat într-un cinematograf din Timișoara.

Un scandal a izbucnit luni seara la cinema, în timp ce rula filmul Pisica Verde. Bărbatul de 36 de ani vorbea tare în timpul proiecţiei, moment în care a fost atenţionat de ceilalţi spectatori. Nu s-a potolit. Doi dintre spectatori au fost mai vehemenţi, astfel că cel care îi deranja pe ceilalţi ar fi scos un cuţit şi i-a înjunghiat pe cei doi. Cei doi au fost răniţi unul la o mână, iar celălalt la braţ şi un genunchi.

Oamenii din sală au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii, dar şi un echipaj SMURD. Tinerii răniţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce agresorul a fost audiat de poliţiştii de la Secţia 3 din Timişoara.

Ulterior, atacatorul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... ANPC a făcut o descoperire șocantă la KFC! Gheața din băuturi este contaminată cu bacterii coliforme și enterococi...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri