Antena Căutare

Barbatul care a intepat mai multe femei cu un ac, in tramvaiul 41, arestat pentru 29 de zile

Barbatul care a intepat mai multe femei cu un ac in tramvaiele de pe linia 41 a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, in noaptea de joi spre vineri, de magistratii Judecatoriei Sectorului 6.

Catalin Nistor a fost audiat, joi, timp de 12 ore de politistii de la Sectia 22 de Politie. El a recunoscut ca le-a intepat pe femei, insa a spus ca a facut acest gest pentru ca femeile erau foarte frumoase si incerca sa le atraga atentia. Sase femei au depus plangere impotriva lui.


Politistii Sectiei 22 din Bucuresti au audiat cinci suspecti in cazul femeilor intepate cu acul pe linia tramvaiului 41 pana sa-l retina pe barbat.


Deocamdata nu s-a lamurit nimeni ce fel de ace folosea sau daca erau infectate. Nu a declarat nimic despre asta. Femeile se gandesc toate la ce e mai rau. Infectarea cu virusul HIV. Ultima victima a agresorului a reactionat, iar reactia ei a dus la prinderea barbatului.

Barbatul are 37 de ani, este casatorit cu o avocata si are o cariera de succes. Lucreaza de ani buni la o banca din Capitala. Intra in fiecare zi in contact cu zeci, poate chiar sute de clienti. De cateva luni, a bagat spaima in calatorii tramvaiului 41.

Individul va fi supus unui test psihologic pentru a se stabili daca are afectiuni psihice.

Seful Observatorului Seismologic din Timisoara: "Oricand poate avea loc un cutremur devastator in Vrancea"... Primarul din Sfantu Gheorghe: "Romanii din Covasna ar trebui sa invete maghiara"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x