Antena Căutare

Bărbatul care a întreținut relații intime cu o elevă de 14 ani a fost reținut. Omul era căsătorit și avea o fiică de 13 ani

Apar detalii teribile despre cazul de la Pucioasa, unde o fată a ajuns la spital plină de sânge, după ce a întreținut relații intime cu șoferul microbuzului școlar, un bărbat de 44 de ani. 

Apar detalii teribile despre cazul de la Pucioasa, unde o fată a ajuns la spital plină de sânge, după ce a întreținut relații intime cu șoferul microbuzului școlar, un bărbat de 44 de ani.

Bărbatul, care lucrează ca șofer pe microbuzul școlar, a fost reținut. Acesta are 44 de ani, este căsătorit și are chiar și o fiică acasă, în vârstă de 13 ani.

Iniţial, eleva a refuzat să le povestească anchetatorilor ce s-a întâmplat. Ba chiar i-a indus în eroare şi le-a spus că patru bărbaţi au agresat-o în spatele unui bloc. Într-un final, a recunoscut că a avut relaţii sexuale cu şoferul microbuzului şcolar. Relaţia dintre ei este mai veche, a mărturisit ea. Vineri, după orele de curs, bărbatul a lăsat toţi copiii acasă, iar pe fată a dus-o într-un apartament unde au întreţinut relaţii sexuale.

Fată de 14 ani, la spital după ce a făcut amor cu un bărbat de 44 de ani. Poliția, chemată de urgență

”Era unul dintre cei mai serioşi angajaţi ai noştri. Categoric o să caut în regulamentele interne soluţie pentru a-i desface contractul de muncă. Nu poţi să mai ai încredere într-un asemenea om.”, a declarat primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana.

Individul riscă până la cinci ani în spatele gratiilor pentru act sexual cu un minor. Victima şi cele două surori ale ei sunt crescute doar de tată, după ce mama lor a plecat în străinătate. Copila va fi consiliată de un psiholog.

Viorel Lupșa, bărbatul care a sechestrat și abuzat doi băieți, a fost arestat. Una dintre victime, găsită legată fedeleș... Gata, este oficial! Vârsta de pensionare s-a redus considerabil. În ce condiții vor ieși la pensie bărbații la 50 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x