Antena Căutare

Bărbatul care se intitulează „cel mai zgârcit om”. Trăiește de doi ani pe gratis în New York, fără a plăti chirie sau mâncare

Un bărbat din New York care se intitulează a fi „cel mai zgârcit om”, spune că nu vrea să plătească chirie sau mâncare, cu toate că și-ar permite. De ce face asta și din ce supraviețuiește.

colaj foto RJ, bărbatul care spune că e cel mai zgârcit Galerie
Bărbatul care spune despre el că e „cel mai zgârcit om” | Captură YouTube TLC

Un bărbat care locuiește în New York fără să plătească chirie sau mâncare, se intitulează „cel mai zgârcit om”. Cu toate că are propria casă și și-ar permite să cumpere mâncare, omul spune că trăiește într-un oraș plin de opotunități, așa că nu vede de ce nu ar profita de ele.

El este bărbatul care se auto-intitulează „cel mai zgârcit om”. De ce nu locuiește în propria casă deși are una

RJ a povestit într-un show tv cum a reușit să se înscrie în diverse programe pentru a primi mâncare gratis și cum locuiește în New York fără să plătească chirie, doar având grijă de case. Merge pe premisa că „gunoiul altuia poate fi comoara lui”, așa că nu refuză când oamenii vin la el cu diverse obiecte.

Cum arată „Omul cu mână de aur”. Cum a reușit bărbatul să salveze peste 2 milioane de bebeluși cu sângele lui. De ce e special

„Chiria medie pentru a locui în Manhattan este de aproximativ 3.900 de dolari (3.066 de lire sterline), dar eu am reușit să trăiesc fără chirie în New York în ultimii doi ani. Nu sunt un om al străzii, am o mulțime de case. Chiar acum stau într-o casă frumoasă din Upper West Side. Am reușit să stau fără chirie din loc în loc, am grijă de copii, de câini, de plante”, a povestit RJ, potrivit The Sun.

RJ lucrează ca portar și spune că primește adesea îmbrăcăminte și încălțăminte de la locuitorii din zonă. Bărbtul spune că el niciodată nu cere aceste obiecte, ci le primește pur și simplu de la oamenii din jurul său.

„Gunoiul unuia este comoara altuia. Aș spune că stilul meu de viață ieftin a început cu părinții mei. Fiecare bănuț pe care îl am înseamnă mult pentru mine”, mai declară el.

Cum reușește să supraviețuiască fără a da bani pe mâncare

În ceea ce privește mâncarea, RJ spune că știe fiecre happy hour din oraș, merge la deschideri de restaurante acolo unde se oferă mâncare gratis și așa reușește să se hrănească fără a cheltui foarte mulți bani.

El a recunoscut că s-a alăturat unui grup de sprijin pentru fumători pentru a profita de mesele gratuite.

Un bărbat cazat la un hotel a descoperit o fereastră secretă în camera sa. Când a deschis geamul, a rămas uluit

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Împărtășim, ne unim, eu mănânc. Există o asemenea oază de mâncare gratuită în New York, mă duc la orice, la galerii de artă, la sesiuni de autografe, la deschideri de restaurante noi. Cunosc fiecare happy hour din oraș”, mai spune el, care adaugă: „Nu am de gând să plătesc pentru o experiență costisitoare”.

Bărbatul a mai povestit că se mută de aproximativ 50 de ori pe an și își transportă bunurile de la o casă la alta cu ajutorul unui cărucior de serviciu. Din acest motiv, spune el, face un sacrificiu.

„Nu am un loc permanent de locuit și acesta este sacrificiul care nu-mi permite să spun <hei, hai să mergem cu toții acasă la RJ>. Sunt anumite legături pe care nu le voi avea cu alți oameni, pentru că nu trăiesc aceeași viață ca ei. Fără îndoială, obiceiurile mele sunt extreme. Cei mai mulți oameni cred că New York este cel mai scump oraș din lume, eu cred că un oraș cu multe lucruri gratis”, a mai povestit el în cadrul show-ului.

Rugăciunea puternică ce îi scapă pe credincioși de farmece și blesteme. Când și cum trebuie rostită... Iluzie optică! Găsește câinele ascuns în imagine, în câteva secunde. L-ai observat?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x