Bărbatul care spune că soția "a stricat" toate pozele de la nunta lor cu un singur lucru. Care e supărarea lui

Un bărbat de 32 de ani și-a spus supărarea în online și e de părere că soția lui "a stricat" toate pozele de la nunta lor cu un lucru. Iată ce detaliu îl tot deranjează când vine vorba de ea.

Bărbatul care crede că soția "a stricat" toate pozele de la nunta lor cu un singur lucru. Care e supărarea lui

Shutterstock

Se întâmplă ca multe cupluri să aibă regrete despre ce a însemnat ziua nunții lor și, dacă s-ar putea să dea timpul înapoi, ar face anumite modificări. Poate că DJ-ul a fost prea scump și nu a meritat neapărat banii aceia sau poate unul dintre invitați a exagerat cu unele lucruri. Un bărbat de 32 de ani are și el un astfel regret, legat de fotografiile din ziua nunții, în care apare soția lui.

Bărbatul care spune că soția "a stricat" toate pozele de la nunta lor cu un singur lucru. Care e supărarea lui

Bărbatul de 32 de ani și-a relatat povestea pe Reddit, se arată în acest articol, dar a dorit să nu își spună numele și să rămână anonim.

Singurul lucru pe care tânărul spune că l-ar fi schimba la ziua nunții lui este chiar chipul soției lui. Oricât de ciudat ar suna pentru unii, bărbatul a spus că este nemulțumit că soția lui nu a purtat deloc machiaj în ziua cea mare.

Acesta a scris: "Eu și soția mea suntem împreună de cinci ani și ne-am căsătorit acum doi ani. O problemă care a tot apărut în relația noastră este legată de faptul că ea refuză să se machieze. Consider că este frumoasă și fără machiaj, dar totuși sunt unele situații și ocazii unde era de așteptat / indicat să se machieze, iar ea a refuzat".

Tânărul spune că soția "a stricat" toate pozele de la nunta pentru că a fost nemachiată. "Cu toții am încercat să îi explicăm că fotografiile nu vor ieși atât de bine și, sincer, am avut dreptate"

Tot el a continuat: "Soția mea nu a purtat machiaj nici în ziua când ne-am căsătorit. Și mama mea, și soacra au încercat să o convingă să facă asta, dar ea a spus că nu s-a machiat niciodată, de ce să înceapă exact atunci? Cu toții am încercat să îi explicăm că fotografiile nu vor ieși atât de bine și, sincer, am avut dreptate".

Din cauza asta, pe această temă a machiajului, spune el, au apărut tot felul de certuri nu numai între ei doi, ci cu întreaga familie.

"Chiar și nepoata mea, de 11 ani, se machiază. Se uită la tot felul de tutoriale de make-up pe net. Ea a întrebat-o pe soția mea, într-o seară, de ce nu se machiază și ea, iar soția mea a început să explice tuturor cum produsele de machiaj sunt doar o metodă de a cheltui banii aiurea și că, dacă s-ar machia, ar simți că 'se minte pe ea însăși'. Atunci, sora mea s-a enervat foarte tare și a spus că ea nu e de aceeași părere, că ei îi place să se machieze și nu crede că se păcălește sau îi păcălește pe cei din jur cu machiajul".

Discuția aprinsă a continuat acasă, între cei doi soți. Soțul spune că și-a rugat partenera să nu mai fie atât de drastică atunci când vine vorba de machiaj și că nu o costă nimic dacă se machiază din când în când, măcar la unele ocazii. Femeia s-a apărat și a spus că nu ea începe astfel de discuții legate de machiaj, însă soțul i-a spus că aceasta se încăpățânează să facă întotdeauna ca ea deși ceilalți s-ar putea să aibă dreptate, iar acest lucru e pur și simplu "stupid".

Utilizatorii Reddit, care i-au citit relatarea bărbatului, i-au spus acestuia că a greșit cu toate aceste lucruri.

"Dacă ea nu vrea să poarte deloc machiaj, chiar nu trebuie să facă asta", a spus cineva, iar altcineva a scris: "Practic, atunci când îi spui cuiva să se machieze, îi spui să își acopere imperfecțiunile feței. Nu e un lucru care se recomandă a fi spus chiar jumătății tale".

Citește și
colaj de fotografii cu anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Reacția Anamariei Prodan, după ce au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf pupat de amanta sa
Reacția Anamariei Prodan, după ce au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf pupat de amanta sa
colaj de fotografii cu angelina jolie intrun plover gri și fusta alb
Angelina Jolie, apariție îngrijorătoare în public. Paparazzi au surprins detalii care trădează cât de slabă este
Angelina Jolie, apariție îngrijorătoare în public. Paparazzi au surprins detalii care trădează cât de slabă este
colaj de imagini cu morgana din videoclipurile la manelele ei
O mai ții minte pe Fata Morgana? Iată cum arată acum Alina Cristina Coman, după ce a învins cancerul de piele
O mai ții minte pe Fata Morgana? Iată cum arată acum Alina Cristina Coman, după ce a învins cancerul de piele
Mai multe articole

Femeile, în special, i-au luat și ele apărarea soției bărbatului. "Din fericire, soțului meu nu îi pasă deloc de asta".

"E vorba de un dublu standard neplăcut aici. Femeile trebuie să își spună o grămadă de produse pe față, iar bărbații se dau jos din pat și ies în lume, iar toți îi acceptă așa cum sunt".

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri