Antena Căutare

Bărbatul căutat în râul Olt după ce ar fi sărit din TIR-ul care a luat foc pe DN 1, în judeţul Sibiu, găsit mort

Bărbatul căutat în râul Olt după ce ar fi sărit din TIR-ul care s-a lovit de un cap de pod, pe DN 1, în judeţul Sibiu, a fost găsit mort, miercuri după-amiază, de o echipă de scafandri.

Bărbatul căutat în râul Olt după ce ar fi sărit din TIR-ul care s-a lovit de un cap de pod, pe DN 1, în judeţul Sibiu, a fost găsit mort, miercuri după-amiază, de o echipă de scafandri.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat că echipa de scafandri a găsit bărbatul căzut în râul Olt în urma accidentului rutier de la Bradu, el fiind decedat.

Accidentul a avut loc, miercuri dimineaţă, pe DN 1, în zona localităţii Bradu din judeţul Sibiu, unde un TIR a luat foc după ce s-a lovit de un cap de pod. Cabina TIR-ului rămăsese suspendată în afara şoselei, deasupra apei.

În cabină se aflau două persoane, şoferul de 33 de ani din Bucureşti, care nu a fost rănit, şi un pasager, un bărbat de 27 de ani, tot din Bucureşti, care era căutat după ce ar fi sărit în râul Olt.

Ca urmare, a fost chemată o echipă de scafandri formată din şapte pompieri de la ISU Hunedoara, Dolj, Cluj şi Constanţa, care participau la un antrenament la lacul Cinciş din judeţul Hunedoara.

În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat complet. Cabina TIR-ului, suspendată pe marginea podului, a fost ulterior tractată, iar şoseaua curăţată, astfel că traficul a fost reluat în jurul orei 14.00.

Din cauza restricţiei, în zona acccidentului se circula în colonă, pe mai mulţi kilometri.

Sursa : news.ro

Panică în centrul Capitalei! Un client nemulțumit a anunțat că a pus o bombă într-o bancă... Locuitorii unui oraș din România se încălzesc cu lemne, ca la sat! Primarul: ”Mi-au spus că vorbesc despre OZN-uri, că s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x