Antena Căutare

Bărbatul internat cu coronavirus la Iaşi are o stare bună - este afebril şi nu pune probleme deosebite în acest moment

Bărbatul confirmat la Iaşi cu coronavirus şi internat în spital, are o stare bună, prognosticul fiind unul pozitiv, a declarat, miercuri, managerul spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Carmen Dorobăţ.

"Starea bărbatului este bună. S-a întors din regiunea Veneto în urmă cu câteva zile. A stat la domiciliu, dar nu ştim cât de riguros a respectat această izolare. În urmă cu 48 de ore a acuzat febră şi tuse. A fost internat ieri (marţi – n.r.) în zona de suspecţi din cadrul spitalului, iar analizele au confirmat infecţia. Nu pune probleme deosebite în acest moment. Mânâncă, este afebril şi spunem noi că prognosticul va fi bun", a declarat presei Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Cazul de îmbolnăvire de la Iaşi cu noul coronavirus a fost înregistrat miercuri dimineaţă, fiind al 31 - lea caz la nivel naţional. Este vorba de un bărbat, 42 ani, confirmat în Iaşi.

Bărbatul a revenit din Veneţia în 2 martie, debutul bolii a fost pe 4 martie şi a fost internat în 10 martie. Pacientul este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

În cursul zilei de marţi, alte două persoane, venite din Italia, via Republica Moldova, au fost plasate în carantină în spaţiile puse la dispoziţie în municipiul Iaşi.

Un număr de 678 persoane sunt izolate la domiciliu în prezent la Iaşi, fără simptomatologie specifică şi care sunt monitorizate zilnic de către medicii epidemiologi din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi.

Potrivit DSP Iaşi, starea lor de sănătate este bună fiind asimptomatici.

Sursa : news.ro

Alertă la Sibiu! Un avion din zona roșie de coronavirus a aterizat pe aeroport. La bord sunt aproape o sută de persoane... Evaluarea psihotomatică a copiilor, suspendată! Înscrierile în clasa pregătitoare a anului 2020, afectate de închiderea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x