Antena Căutare

Bareme Limba Română Simulare Bac 2019. Vezi cum trebuiau rezolvate subiectele!

Bareme Limba Română Simulare Bac 2019. Cum se rezolvă subiectele de a XI-a. Note. Simularea Bacalaureatului 2019 a început azi cu proba la Limba Română. Află pe a1.ro bareme și subiecte la simularea bacalaureatului, pentru clasa a XI-a conform edu.ro. 

Bareme Limba Română Simulare Bac 2019. Vezi cum trebuiau rezolvate subiectele! Galerie
bareme simulare bac 2019

Bareme Limba Română Simulare Bac 2019. Cum se rezolvă subiectele de a XI-a. Note. Simularea Bacalaureatului 2019 a început azi cu proba la Limba Română. Află pe a1.ro bareme și subiecte la simularea bacalaureatului, pentru clasa a XI-a conform edu.ro.

A1.ro are baremele de corectare la simularea de la Limba Română, pentru elevii de clasa a XI-a. Descarcă-le de pe subiecte.edu.ro.

Simulare Bac 2019 Programa. Limba și Literatura Română, XI-XII

Conform calendarului Ministerului Educației, la simularea de la Limba și Literatura Română pentru elevii clasei a XI-a va fi exceptată o anumită parte a materiei, astfel că elevii NU vor avea de pregătit următoarele capitole:

  • reguli ale monologului, reguli și tehnici de construire a dialogului, stiluri funcționale adecvate situației de comunicare, rolul elementelor verbale, paraverbale și nonverbale în comunicarea orală;
  • textul dramatic postbelic;
  • limbajul literaturii, limbajul cinematografic, limbajul picturii, limbajul muzicii;
  • simbolismul, prelungiri ale romantismului şi clasicismului, perioada interbelică, perioada postbelică;
  • interpretări și judecăți de valoare exprimate în critica și în istoria literară;
  • autorii canonici: G. Bacovia, Lucian Blaga, Tudor Arghezi, Ion Barbu, Camil Petrescu, Liviu Rebreanu, G. Călinescu, E. Lovinescu, Marin Preda, Nichita Stănescu, Marin Sorescu

Conform programei anunțate pentru elevii clasei a XII-a, de la simularea de luni, 18 martie, la Limba și și Literatura Română, sunt exceptate următoarele capitole:

  • reguli ale monologului, reguli şi tehnici de construire a dialogului, stiluri funcționale adecvate situației de comunicare, rolul elementelor verbale, paraverbale şi nonverbale în comunicarea orală;
  • textul dramatic postbelic;
  • limbajul literaturii, limbajul cinematografic, limbajul picturii, limbajul muzicii;
  • perioada postbelică;
  • autorii canonici: Marin Preda, Nichita Stănescu, Marin Sorescu.

Simulare Bac 2019 Edu.ro Regulament. Ce reguli se respectă la simulare

Testările la simulare încep la ora 9:00 și vor dura 3 ore, similar examenului propriu-zis. Sunt exceptate anumite materii, atât pentru elevii de a-XI-a, cât și pentru cei de a XII-a. La simulare sunt așteptați, în total, 300.000 de elevi de clasele a XI-a și a XII-a.

Subiectele de la simularea Bacalaureatului 2019 sunt elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE), instituția din subordinea Ministerului Educației care creează subiectele pentru toate examenele naționale. CNEE precizează într-un comunicat remis Edupedu.ro că subiectele sunt asemănătoare modelelor publicate pe subiecte.edu.ro.

Ce e interzis la examenul de Bacalaureat

Elevii trebuie să-și însușească regulamentul de la Bac, deși îi mai despaart câteva luni până la examenul propriu-zis: Așadar, iată ce e interzis la Bac:

  • Se interzice candidatilor la examenul de bacalaureat sa aiba, în salile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbracaminte sau încaltaminte, în penare si altele asemenea sau în bancile în care sunt asezati în salile de examen, orice fel de lucrari: manuale, carti, dictionare, culegeri, formulare, memoratoare, notite, însemnari, rezumate, ciorne sau lucrari ale altor candidati etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.
  • Se interzice candidatilor sa aiba, în salile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbracaminte sau încaltaminte, în penare si altele asemenea, sau în bancile în care sunt asezati în salile de examen, telefoane mobile, casti audio, precum si orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la retele de socializare, ce ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidati ori cu exteriorul.
Subiecte Simulare Bac 2019 Limba Română. Avem subiectele, clasa a XII-a, REAL... Bareme Limba Română Simulare Bac 2019. Cum se rezolvă subiectele de a XII-a. Note...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x