Antena Căutare

Baschetbalista Ana Bucur a murit! Avea doar 14 ani și fusese diagnosticată cu o formă de cancer osos! 

Ana Bucur, o baschetbalistă care evolua la clubul bucureștean ICED Blue Hawks, s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer osos, la doar 13 ani. Tânăra a murit sâmbătă noapte, iar anunțul a fost făcut de curând, pe o rețea de socializare.

Ana Bucur, o baschetbalistă care evolua la clubul bucureștean ICED Blue Hawks, s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer osos, la doar 13 ani. Tânăra a murit sâmbătă noapte, iar anunțul a fost făcut de curând, pe o rețea de socializare.

Ana Bucur s-a stins din viață sâmbătă noapte, după ce tratamentul pe care-l urma nu a dat rezultate în cazul ei. Ea fusese diagnosticată cu această boală necruțătoare pe când avea 13 ani, după ce s-a întors de la un turneu de baschet, în urma căruia a acuzat dureri de genunchi.

În urmă cu doar câteva luni, Ana începuse chimioterapia la Spitalul Fundeni și fusese demarată o campanie de ajutorare a acesteia, întrucât avea nevoie de 80.000 de euro pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale în străinătate pentru a i se îndepărta tumora și a i se înlocui tot femurul.

La scurt timp după trecerea ei în neființă, Anamaria Ferentz a făcut public un mesaj sfâșietor: “Din păcate pe acest copil bun, talentat, frumos şi plin de viaţă nu am apucat să îl cunosc faţă în fata… decât la telefon… I-am auzit vocea senină, plină de viată, cu sperantă şi recunostintă pentru toţi cei care îi transmiteau urări de insănătosire rapida… Ea a fost şi este Ana Bucur, Ana Campioană, cum au numit-o cei de la Radio ZU din oraşul faptelor bune… Dumnezeu a ales că ea să plece dintre noi azi noapte… (brusc, după o operaţie reuşită şi în proces de recuperare) Dumnezeu a vrut-o la el dar Spiritul ei va fi mereu aici cu noi! Va Mulţumesc în numele Anei şi al familiei tururor celor care i-aţi oferit speranţe şi zâmbete cu gândurile , rugăciunile şi donaţiile voastre! Condoleante familiei! Durerea este imensă… RIP Ana Bucur Vei fi mereu iubită!”, a scris aceasta pe contul personal de socializare.

Noi detalii ies la iveală despre polițistul-erou din sudul Franței! Înainte să moară, pe patul de spital, Arnaud Beltran... Vești proaste pentru mii de elevi! Ce se va întâmpla în următoarea perioadă! Schimbările sunt drastice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x