Antena Căutare

Basescu: "Este ultimul an in care Guvernul mai ajuta la refacerea caselor dupa inundatii. Asta e!"

Prezent astazi in localitatea Dorohoi, grav afectata de inundatiile din ultima perioada, presedintele Traian Basescu a anuntat ca "2010 este ultimul an in care Guvernul mai contribuie cu bani pentru refacerea caselor afectate de inundatii". Seful statului a precizat ca fiecare proprietar trebuie sa isi asigure imobilul, astfel incat in situatii de urgenta sa poata fi despagubit.

"Trebuie sa retinem ca este ultimul an cand Guvernul se mai implica cu bani. Casele trebuie asigurate. Asta e", a spus Basescu.

Totusi, a asigurat presedintele, se vor distribui materiale de constructii acolo unde casele trebuie demolate si vor primi sprijin si familiile ale caror imobile nu necesita demolarea.

Culita Tarata: "Inundarea Insulei Mari a Brailei inseamna o pierdere de peste 4 miliarde de euro"... Mihai Seitan: "Cheltuielile pentru hrana persoanelor institutionalizate nu se vor reduce cu 20%"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x