Antena Căutare

Basescu: "Hai sa renuntam la tatisme, vreti?"

"Hai să renuntam la tatisme, vreti?". Acestea sunt cuvintele lui Traian Basescu, adresate unei profesoare din Dorohoi, unul dintre locurile puternic lovite de inundatii care a fost vizitat vineri de presedintele Romaniei.

foto: Intact Images

Profesoara era foarte necajita, ca si ceilalti oameni prezenti in locul respectiv, din cauza situatiei create de inundatii. La un moment dat, Traian Basescu a intrebat-o de ce nu si-a asigurat casa. Femeia s-a suparat foarte tare la auzul intrebarii presedintelui, si i-a spus ca ii este foarte greu sa se descurce cu doar 1.100 de lei pe luna.

"Pe ce, Doamne iarta-ma, sa imi mai fac asigurare?", l-a intrebat femeia. Apoi, presedintele, satul de atâta vorbarie i-a spus femeii din Dorohoi: "Hai sa renuntam la tatisme, vreti?", si a plecat mai departe.

2010/07/02//71701-basescu.jpg

Presedintele Basescu a vizitat vineri zonele afectate de inundatii din Botosani si Suceava. El ajuns si la Dorohoi, una dintre localitatile cele mai afectate de inundatii.

De asemenea, Traian Basescu a mers, impreuna cu Ministrul Apararii, Gabriel Oprea si presedintele consiliului judetean Suceava, Gheorghe Flutur, la casele afectate de inudatii in comuna Patrauti. El le-a recomandat localnicilor sa nu-si mai construiasca locuinte in zonele inundabile.

1 iulie 2010. Ziua in care incepe saracia... Basescu, sinistratilor: "De ce v-ati pus casa aici, oameni buni?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x