Antena Căutare

Basescu: Reforma sistemului medical continua. Managementul neperformant trebuie eliminat

Presedintele Traian Basescu nu se multumeste cu inchiderea catorva zeci de spitale din tara. Basescu i-a explicat sefului delegatiei FMI in Romania, Jeffrey Franks, ca reforma din sistemul medical trebuie sa continue pana la eliminarea managementului neperformant.

"Este clar ca numai o reformare aparenta a sistemului nu mai poate functiona. Ok, am inchis cateva spitale, dar sistemul nu este reformat. Si pentru asta, noi trebuie sa tinem costurile sub control, intr-o maniera reala"


"Nu suntem impotriva bolnavilor care trebuie sa fie tratati dar, inainte de toate, administratorii din sistemul medical trebuie sa gestioneze fondurile", a continuat Traian Basescu.

O misiune comuna a FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale se afla la Bucuresti in perioada 20 iulie - 1 august pentru a doua evaluare a acordului stand-by de tip preventiv si a modului in care au fost indeplinite tintele stabilite pentru prima jumatate a acestui an.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Noua raniti, printre care doi copii, in urma unui accident petrecut in Ploiesti... VIDEO! "Lagar" de batrani in Paulesti, judetul Prahova!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x