Antena Căutare

Basescu, scos basma curata de Daniel Morar in "Dosarul Flota". Expertiza contabila a fost refacuta

Expertul contabil judiciar Gheorghe Burlacu a vorbit, marti seara, in cadrul editiei speciale, realizata de Adrian Ursu, despre expertizele realizate de DNA in dosarul Flota.

Gheorghe Burlacu a precizat ca prima expertiza, verificata chiar de el, a fost intocmita corect de expertii din cadrul DNA, iar in urma acesteia a reiesit ca in dosarul Flota este vorba de un prejudiciu de 324,5 mil. dolari, determinat corect.

La ordinele lui Morar, o a doua expertiza a fost facuta, dar de catre experti din afara institutiei, acest lucru fiind o premiera. Aceasta a doua expertiza a evidentiat un raport de constatare a unui prejudiciu in dosarul Flota de ZERO dolari.

„Partea din dosar cu domnul Basescu nu a mai ajuns in instanta. De ce? S-a prezentat la alegeri cu acea expertiza (n.r. - care constata ca prejudiciul in dosarul Flota este 0 lei). Eu, de atunci, pur si simplu nu il mai urmaresc pe domnul Basescu. Nu am avut niciodata un dispret mai mare pentru un om“, a declarat fostul angajat al DNA.

Gheorghe Burlacu a fost angajat ca expert contabil judiciar inca din prima zi de infiintare a Parchetului National Anticoruptie. In 2010, cand era seful Serviciului de specialisti din DNA, a intrat in colimatorul procurorului sef Daniel Morar, care l-a demis din functie.

Sursa: Antena3.ro

Liceenii vor avea doua optiuni la bacalaureat de anul viitor: BAC-ul national si BAC-ul profesional... DNA i-a prelungit lui Sorin Blejnar cu inca 30 de zile interdictia de a parasi tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x