Antena Căutare

Bătaie ca în filme într-un bar din Craiova. Un tânăr și un antrenor de box au fost protagoniștii unui scandal care a devastat întreg localul

A fost scandal în toată regula, seara trecută într-un bar din Craiova. Un individ a sărit direct la bătaie după ce a avut câteva discuții în contradictoriu cu un antenor de box alături de care stătea la aceeași masă.

A fost scandal în toată regula, seara trecută într-un bar din Craiova. Un individ a sărit direct la bătaie după ce a avut câteva discuții în contradictoriu cu un antenor de box alături de care stătea la aceeași masă.

A urmat o încăierare în urma căreia cei doi s-au lovit reciproc cu pumnii în figura, dar și cu scaune iar întreg localul a fost devastat. Toată bătaia a fost suprinsa de camerele de supraveghere.

Bătaia a avut loc aproape de miezul nopții într-un bar din cartierul Craiovița Nouă. Antrenorul de box Constantin Cucu a ieșit împreună cu mai mulți prieteni să petreacă. La un moment dat, a rămas la masă cu un amic și un alt tânăr pe care îl cunoscuse aseară.

Au urmat câteva discuții legate de sport și pentru că nu a fost de accord cu părerea antrenorului, tânărul de 32 de ani s-a ridicat și l-a atacat pe acesta, deși fostul sportiv avea mai bine de 60 de ani. Au căzut peste masă și s-au lovit reciproc, deși mai mulți clienți au încercat să ii despartă.

Întreg localul a fost devastat: scaune rupte, mese sparte, dar și angajate terorizate de întreaga bătaie. După incident, antrenorul a rămas în bar iar atacatorul sau a intrat în localul vecin unde s-a luat și de alți clienți.

Cei de la bar au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns și polițiștii petnru a investiga întreg cazul.

Tânărul care a pornit scandalul este recidivist și nu este la prima fapta ilegală. A fost condamnat pentru ucidere din culpă după ce a ucis în 2007 un pieton, iar la activ mai are două dosare penale pentru furt, fapte pentru care a și fost închis. Pe lângă dosarul penal cu care s-a ales seara tecuta, polițiștii îl mai cercetează și într-un alt dosar, tot pentru lovire și alte violente

Sute de persoane au plecat în marș, de la Piața Victoriei către Piața Universității, în memoria eroilor Revoluției... Măsuri de securitate fără precedent în România, după sângerosul atac terorist de la Strasbourg. Ce se întâmplă în Capita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x