Antena Căutare

Bătaie crâncenă între eleve, la un liceu din Botoșani! Una dintre ele a leșinat! Imagini tulburătoare! Video

Două eleve de la un liceu din judeţul Botoşani s-au bătut în faţa clasei. Una dintre adolescente a fost pe punctul de a leșina. Încăierarea, în care s-a implicat, la un moment dat, și o a treia adolescentă, a fost filmată.

Bătaie crâncenă între eleve, la un liceu din Botoșani! Una dintre ele a leșinat! Imagini tulburătoare! Video
Bătaie crâncenă între fete, în fața clasei! Una dintre ele, pe punctul de a leșina | Capturi video

Totul a început luni, cu o ceartă între două colege de clasa a X-a. După ce şi-au aruncat vorbe grele, cele două tinere s-au luat la bătaie chiar în faţa clasei. A intervenit şi a treia colegă, una dintre adolescente fiind asaltată de celelate două şi lovită cu capul de tablă.

Cea de-a treia s-a retras imediat din conflict, celelalte două protagoniste continuând să se lovească cu palmele şi picioarele.

La un moment dat, o fată a intervenit și le-a despărțit, iar la scurt timp una dintre tinere a leșinat şi în cădere s-a lovit de catedră.

În timp ce cele două eleve se băteau, colegii lor se amuzau și aplaudau scenele de violență. Întregul incident a fost filmat de un elev din clasă.

Poliţia a intervenit în acest caz şi le-a amendat pe toate cele trei tinere cu 500 de lei, fiind în acelaşi timp cercetate pentru lovire şi alte violenţe.

Ministrul Sănătăţii, despre legea vaccinării: PNL susţine legea, dar nu putem garanta pe fiecare vot din Parlament”... Spitalul Județean din Galați va avea heliport medical. "Aparatul va ateriza și noaptea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x