Antena Căutare

Bataie cu bate si cutite in Galati!

Centrul Galatiului s-a transformat ieri intr-un ring de lupta. Doua grupuri rivale s-au batut in plina zi cu bate, pietre si cutite, fara nicio emotie ca erau oameni in jur. Oricum toata lumea a impietrit de spaima, mai ales ca trecatorii spun ca au auzit si focuri de arma.

Unul dintre barbati a ajuns la spital cu capul spart, dar nu i-a lasat pe medici sa-l ingrijeasca si a fost externat. Politistii au reusit sa puna mana pe trei dintre barbatii implicati in scandal. Acestia ar putea fi acuzati de vatamare corporala si de tulburarea linistii publice. In continuare oamenii legii incearca sa identifice si celelalte persoane care au luat parte la scandal.

Scandalul a izbucnit din senin. Mai multi barbati au coborat din trei masini si au inceput sa sa bata.

Trecatorii au sunat imediat la 112, dar pana cand au ajuns politistii la locul scandalului, toti batausii au fugit. Unul dintre ei a ajuns la spital cu capul spart.

In urma lor a ramas un autoturism devastat. In mai putin de o ora, politistii au reusit sa gaseasca si celelalte doua autoturisme folosite de batausi.





VIDEO Scandal cu focuri de arma la Craiova!... VIDEO Loganul cu..un cal putere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x