Căutare Live

Bataie intre grupurii in fata clubului Princess

Mai multe persoane s-au batut, duminica dimineata, in fata unui club din complexul studentesc Regie din Capitala, trei dintre acestea sunt ranite si primesc ingrijiri la spital, iar celelalte sunt audiate"Cei noua membri ai unuia dintre grupuri au sarit sa ii ia la baiate pe baietii din celalalt grup, iar acestia, impreuna cu fata care ii insotea, au reusit sa intre in club.
In urma incaierarii, trei tineri, doi dintr-un grup si unul din celalalt grup, au ajuns la spital, pentru ingrijiri, iar ceilalti zece tineri au fost dusi la Sectia 20 Politie, unde sunt audiati. De asemenea, politistii ii vor audia si pe cei trei tineri raniti, dupa ce vor primi ingrijiri medicale la spital", a mai spus comisarul Christian Ciocan.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a precizat ca in acest caz este vorba de o incaierare, iar daca nu pot fi identificate persoanele din cele doua grupuri care au fost implicate in bataie, vor raspunde in solidar.

Foto: mediabistro.com
Citeste si Jurnalul.ro

Un batran s-a aruncat de la etajul trei al Spitalului Barlad... VIDEO! Toxiinfectie la nunta!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri