Bătaie între o infirmieră și un portar, la Spitalul Judeţean din Timişoara! Momentul a fost filmat. Imagini șocante! – Video

 

O bătaie între o infirmieră și un portar a fost filmată, marți seara, la intrarea în Spitalul Judeţean din Timişoara. Un martor a filmat momentul cu telefonul mobil.

În imagini se vede cum, la un moment dat, infirmiera l-a împins pe paznic, după care bărbatul în vârstă de 43 de ani a ripostat.

Martorii spun că acest conflict a izbucnit după portarul nu a lăsat-o pe fiica infirmierei să intre în spital, după orele de vizită.   

„Se va constitui o comisie pentru a analiza aspectele petrecute, se va cere punctul de vedere tuturor celor implicaţi. În urma analizei efectuată de către comisie se va stabili exact ceea ce s-a întâmplat în seara respectivă. În funcţie de concluziile comisiei, se vor stabili măsurile necesare”, a declarat Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara, pentru Tion.ro.

„Toată lumea în spitalul judeţean trebuie să respecte regulamentele şi procedurile. Tot ceea ce se desfăşoară în cadrul instituţiei este bazat pe legalitate”, a adăugat acesta.

Înregistrarea a fost trimisă de martori site-ului Tion.ro.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe