Antena Căutare

Bătaie între o infirmieră și un portar, la Spitalul Judeţean din Timişoara! Momentul a fost filmat. Imagini șocante! – Video

O bătaie între o infirmieră și un portar a fost filmată, marți seara, la intrarea în Spitalul Judeţean din Timişoara. Un martor a filmat momentul cu telefonul mobil.

O bătaie între o infirmieră și un portar a fost filmată, marți seara, la intrarea în Spitalul Judeţean din Timişoara. Un martor a filmat momentul cu telefonul mobil.

În imagini se vede cum, la un moment dat, infirmiera l-a împins pe paznic, după care bărbatul în vârstă de 43 de ani a ripostat.

Martorii spun că acest conflict a izbucnit după portarul nu a lăsat-o pe fiica infirmierei să intre în spital, după orele de vizită.

„Se va constitui o comisie pentru a analiza aspectele petrecute, se va cere punctul de vedere tuturor celor implicaţi. În urma analizei efectuată de către comisie se va stabili exact ceea ce s-a întâmplat în seara respectivă. În funcţie de concluziile comisiei, se vor stabili măsurile necesare”, a declarat Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara, pentru Tion.ro.

„Toată lumea în spitalul judeţean trebuie să respecte regulamentele şi procedurile. Tot ceea ce se desfăşoară în cadrul instituţiei este bazat pe legalitate”, a adăugat acesta.

Înregistrarea a fost trimisă de martori site-ului Tion.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şcoala de şoferi, cu un instructor beat! Cu ce alcoolemie a fost prins un bărbat în timp ce dădea o lecție de condus - V... Accident grav pe Autostrada București-Pitești în această dimineață, la ora 3.00. Sunt șapte victime!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x