Antena Căutare

Imagini șocante la Galați! Bătrân tâlhărit în scara blocului de un recidivist! L-a lovit cu pumnii în cap până l-a umplut de sânge

Un bărbat de 75 de ani din municipiul Galaţi a fost atacat, în scara blocului în care locuieşte, de un alt bărbat, care după ce l-a bătut cu pumnii şi cu picioarele i-a furat 500 de euro şi un telefon mobil. Atacatorul a fugit şi nu a fost prins până în prezent, în timp ce victima se află în spital.

Un bărbat de 75 de ani din municipiul Galaţi a fost atacat, în scara blocului în care locuieşte, de un alt bărbat, care după ce l-a bătut cu pumnii şi cu picioarele i-a furat 500 de euro şi un telefon mobil. Atacatorul a fugit şi nu a fost prins până în prezent, în timp ce victima se află în spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, comisarul şef Gabriela Costin, fapta a fost comisă, luni, în jurul orei 11.00, în scara unui bloc dintr-o zonă aproape centrală a Galaţiului. Un bărbat de 75 de ani a fost atacat în scara blocului în care locuieşte de un alt bărbat care, prin violenţă, l-a deposedat de 500 de euro şi de un telefon mobil.

Agresorul este recidivist și a fost eliberat în baza legii recursului compensatoriu

"În scurt timp, poliţiştii l-au identificat pe presupusul atacator, care este un bărbat de 36 de ani din municipiul Galaţi. El se sustrage cercetărilor. Colegii mei desfăşoară toate activităţile necesare depistării acestuia", a declarat Costin.

Poliţiştii au stabilit că agresorul are 36 de ani şi este recidivist, fiind eliberat recent din penitenciar, înainte de termen, în baza legii recursului compensatoriu. Potrivit unor surse judiciare, în trecut el a mai fost condamnat pentru furt şi tâlhărie.

Imaginile de pe camera de supraveghere: Bătrânul, bătut cu pumnii în cap

Poliţiştii au la dispoziţie o filmare realizată în scara blocului în care locuieşte bătrânul atacat. Din filmare se poate observa cum bătrânul este lovit în mod repetat de agresor, inclusiv în zona capului. Înainte de a fi fost atacat, bătrânul ar fi schimbat bani la o unitate bancară din centru şi ar fi fost urmărit în scara blocului de atacator, care l-a lovit cu pumnii de mai multe ori şi posibil cu un obiect metalic.

După bătaie, bătrânul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi, având numeroase leziuni grave.

Nu este singurul caz în care un revidivist comite acte de violență. La Mediaș, un tânăr a fost ucis de un fost deținut, eliberat prin recurs compensatoriu, care l-a înjunghiat în repetate rânduri, până l-a lăsat fără viață.

Părintele Arsenie Papacioc a rostit cele mai puternice cuvinte către divinitate. Ruga care îți va schimba viața... Ultima oră! Avalanșă pe un drum județean din Dâmbovița: Mașini la un pas să fie înghițite de zăpadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x