Antena Căutare

Bătrâna cu piciorul cangrenat, tratată acasă de asistente, a murit! Femeile s-au lăudat cu munca lor pe Facebook

Bătrâna cu picioarele putrezite de cangrenă, tratată la domiciliu, de mai mulți asistenți care s-au dorit a fi medici, a murit. Asistenții medicali comunitari ai comunei Albeni, județul Gorj, au postat pe o rețea de socializare, imagini șocante cu boala de care suferea bătrâna din localitate, pe care au tratat-o, după ureche, acasă. Picioarele femeii erau invadate de cangrenă. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Bătrâna cu picioarele putrezite de cangrenă, tratată la domiciliu, de mai mulți asistenți care s-au dorit a fi medici, a murit. Asistenții medicali comunitari ai comunei Albeni, județul Gorj, au postat pe o rețea de socializare, imagini șocante cu boala de care suferea bătrâna din localitate, pe care au tratat-o, după ureche, acasă. Picioarele femeii erau invadate de cangrenă. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Ana Murșoi, de 84 de ani, a și decedat cu două săptămâni în urmă, dar asistenta comunitară care i-a pansat rănile a simțit nevoia să le arate cetățenilor cu ce se confruntă ea în activitatea profesională, scrie publicația locală gorjeanul.ro.

Bătrâna cu piciorul cangrenat, tratată acasă de asistente, a murit! Femeile s-au lăudat cu munca lor pe Facebook

Una dintre asistente a postat fotografii cu piciorul cangrenat al moartei, având alături un lighean în care se aflau fașe schimbate de pe membrul bolnav.

Mesajul, care însoțea fotografiile, era unul menit să le arate cetățenilor că nu este cazul să se mai lege de ea și de colegii ei, asistenți medicali comunitari în Albeni, deoarece ei și-ar face treaba.

Primăria Albeni și Direcția de Sănătate Publică din Gorj au pornit anchete în acest caz și le acuză pe femei de malpraxis și de depășirea atribuțiilor profesionale.

Accident teribil petrecut în Prahova! Doi tineri au intrat în comă și un altul este grav rănit... Programul „Prima casă” se schimbă radical! Care sunt noile condiții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x