Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cine este femeia care a fost bătută cu bestialitate de fiica ei. Nu era prima dată când era lovită: ”Ne-a zis că a căzut pe scări!”

Apar noi detalii în cazul bătrânei care a fost bătută cu bestialitate de fiica ei. Se pare că totul s-a produs în localitatea Crețeni, județul Vâlcea, iar ambele femei au probleme pshice. 

Cine este femeia care a fost bătută cu bestialitate de fiica ei. Nu era prima dată când era lovită: ”Ne-a zis că a căzut pe scări!”

Imaginile halucinante au fost surprinse chiar în ziua de Paște, iar victima, pe nume Ana Ciucă, a fost internată imediat după ce pe internet au apărut imaginile revoltătoare. Fiica acesteia a fost reținută, iar împotriva ei s-a obținut un ordin de restricție pe trei luni, timp în care nu are voie să se apropie la mai puţin de 10 metri de bătrână. În plus, s-a ales şi cu un dosar penal pentru violenţă domestică.

În momentul în care s-a produs incidentul, fiica era asistent personal, ea cerând expres acest lucru autorităţilor locale. Între timp, Primăria din Creţeni a luat decizia de a înlocui asistentul personal care are grijă acum de bătrână chiar la domiciliul acesteia.

Ce s-a întâmplat cu femeia de 84 de ani bătută crunt de fiica ei. Anunțul de ultimă oră făcut de poliție

De asemenea, autoritățile locale cunoșteau situația femeii, ea fiind găsită lovită la nas în urmă cu mai mult timp.

Reprezentanţii Primăriei s-au prezentat la domiciliul Anei Ciucă, ocazie cu care au văzut-o pe bătrână „lovită la nas şi când au întrebat ce s-a întâmplat li s-a spus că a căzut pe scări. A doua oară când s-a întâmplat acest eveniment, (n. red. - de Paşte) a intervenit Poliţia (n. red. - la sesizarea la 112 a celui care a filmat agresiunea), a fost chemat SMURD-ul şi doamna în vârstă a fost internată la spital”, a mai precizat directorul DGASPC Vâlcea, potrivit Adevărul.ro.

Umilită și bătută pânâ la sânge! O profesoară de matematică aduce acuzații greu de imaginat fostului soț! "Viața mea a fost ca un roman!" |VIDEO

În acest moment, femeia s-a întors acasă: „Este acasă de trei săptămâni. I s-a schimbat asistentul personal – este o altă persoană. Împotriva fiicei s-a emis un ordin de restricţie şi nu mai este acolo, s-a întors la Râmnicu Vâlcea”, a mai spus dr. Badea.


Ana Ciucă mai are un băiat care locuieşte în Drăgăşani, precum şi cinci nepoţi, toţi adulţi, dintre care trei fete care locuiesc tot în Drăgăşani, un băiat la Vâlcea şi o altă nepoată în Italia.

Recomandari