Antena Căutare

VIDEO - Bătut și călcat pe cap de un angajat a celui mai scump hotel din Londra! Clienții și-au făcut decazarea imediat după incident

Bătut și călcat pe cap după ce a plătit o sumă colosală pentru o noapte la hotel

Un incident șocant a uimit pe toată lumea după ce bodyguardul celui mai mare hotel de 5 stele din Londra, cu o vechime de 130 de ani, a snopit în bătaie un cerșetor care statea de mult timp în zonă.

Filmarile socante realizate de camerele de supraveghere ale hotelului Savoy arată cum un bodyguard al instituției lovește cu pumnii și cu picioarele un om al strazii lăsându-l lat în stradă. Din imagini se vede că cerșetorul nu a făcut niciun gest care să-l instige la bătaie pe angajatul hotelului.

Bodyguardul hotelului de 5 stele, îmbrăcat în costum este filmat interogând, iar apoi luând la bătaie victima. Acesta l-a lovit în față,iar apoi l-a trântit la podea.

Ceilalți angajati ai hotelului au privit fără să interviă cum barbatul își lovea victima cu bestialitate.

În urma aceste întâmplări imaginea hptelului a fost extrem de afectată, mulți dintre ocupanții camerelor făcându-și decazarea imediat după.

Un bărbat a folosit o cameră ascunsă pentru a-și filma angajatele. „Am văzut de la una la 100 de femei”... Își vinde propriul copil în... RATE! Cazul unei tinere din Cluj a fost descoperit de procurorii DIICOT!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x