Antena Căutare

Beat la volan: Nepotul lui Dan Diaconescu a muscat si a scuipat politistii

Nepotul lui Dan Diaconescu, Radu Diaconescu, s-a ales cu dosar penal de ultraj, dar si pentru conducerea de vehicule cu alcoolemie peste limita prevazuta de lege.

Dupa ce a fost oprit de oamenii legii si dus la spital pentru recoltarea alcoolemiei, Radu Diaconescu a facut mare scandal pe holurile spitalului din Bacau. Mai exact, tanarul de 22 de ani a muscat un politist, iar pe altul l-a scuipat.

Tot spectacolul l-a facut dupa ce a fost prins beat la volan si dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Imaginile au fost filmate de camera de supraveghere a spitalului.

Tanarul a fost oprit in trafic, in jurul orei 2.00 noaptea, in comuna bacauana Sarata, pentru ca mergea neregulamentar. Potrivit unor surse judiciare, prima valoare a alcoolemiei este de 1,60 grame la mie, iar la cea de-a doua analiza a iesit 1,50.

Intr-adevar, incidentul s-a produs in noaptea de cinci spre sase septembrie, in comuna Sarata. Insa, cazul a fost preluat de Parchetul Judecatoriei Bacau. Insa, persoana implicata in incident s-a ales cu dosar penal de ultraj, dar si pentru conducerea vehiculului sub influenta bauturilor alcoolice", au declarat pentru Jurnalul National surse din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Bacau.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Jurnalul National

VIDEO! Tariceanu Jr. ramane in custodia fostului premier... Condamnat pentru luare de mita, fostul primar din Rm. Valcea va fi eliberat conditionat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x