Schimbare de manifestare a COVID-19, în România! Managerul Institutului Marius Nasta, avertisment! „E o altă formă de boală”

O schimbare de manifestare a bolii COVID-19 a apărut, în România, în ultima săptămână, a avertizat  managerul Institutului Marius Nasta, doctorul Beatrice Mahler.

Schimbare de manifestare a COVID-19, în România! Managerul Institutului Marius Nasta, avertisment! „E o altă formă de boală”

profimediaimages.ro

Medicul a spus că la Institutul Marius Nasta din Capitală, numărul cazurilor severe de infectare cu coronavirus a crescut mult și că peste 40% dintre pacienții internați au nevoie de oxigen.

„La cazurile internate la Marius Nasta nu avem persoane asimptomatice și a crescut foarte mult numărul pacienților severi.

Cam 40% dintre pacienți au forme severe, cu o saturație scăzută, care necesită oxigen. E o schimbare de formă de boală pe care am întâlnit-o din ultima săptămână”, a spus Beatrice Mahler, potrivit digi24.ro.

Când se va termina, de fapt, pandemia de coronavirus! Un cercetător contrazice OMS! „Nu va fi deloc ca în cazul gripei spaniole, ce a omorât 50.000.000 de oameni, în doi ani”

În plus, cei a căror situație se agravează nu au o vârstă înaintată, a spus ea, adăugând că media de vârstă este în jur de 50 de ani.

Ultimele știri