Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Tragedie, în Mureș! Un bebeluș a murit, imediat după ce a fost născut în toaleta dintr-o curte! Nimeni nu l-a putut salva!

Poliţiştii din Mureş au deschis o anchetă pentru uciderea ori vătămarea nou-născutului de către mamă, în cazul morţii unui bebeluş din localitatea Suplacu. Acesta a fost născut într-o toaletă din curtea casei, de unde a fost scos de pompieri, însă medicul nu a putut decât să constate decesul.

„Uitați-vă, fraților, în ce hal suntem tratați! De parcă noi am vrut coronavirus!!”. Imagini cumplite, dintr-o secție COVID-19, din România! Pacienții, disperați! Ce li se ă de mâncare – VIDEO

Potrivit Poliţiei Judeţene Mureş, politiştii de la Secţia de Politie Rurală Târnăveni au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţă, despre faptul că o tânără ar fi născut în mod spontan în toaleta din curtea unei case din localitatea Suplac.

Pompierii militari au intervenit pentru a scoate nou-născutul din toaletă, însă medicul aflat acolo a declarat decesul acestuia.

Cadavrul a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care a survenit moartea.

„Politiștii desfăşoară cercetări pentru comiterea infracţiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului de către mamă, sub supravegherea procurorului din cadrul parchetului competent”, a transmis Poliţia Mureş.

Sursa : news.ro

Recomandari