Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Caz dramatic la Buzău. Un bebeluș, depistat pozitiv cu noul coronavirus la scurt timp după ce a fost adus pe lume. Cine este mama lui 

Un bebeluș adus pe lume de curând, la Maternitatea din Buzău, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Mama lui era infectată cu COVID-19 în momentul în care a născut. 

Caz dramatic la Buzău. Un bebeluș, depistat pozitiv cu noul coronavirus la scurt timp după ce a fost adus pe lume. Cine este mama lui

Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Buzău, Adriana Bunilă, nou-născutul a fost testat pentru coronavirus imediat după ce a venit pe lume. Mama lui, în vârstă de 23 de ani, fusese, la rândul ei, diagnosticată cu COVID-19.

Rezultatul testului a venit miercuri și a arătat că și bebelușul este infectat. Copilul este izolat într-un incubator în secția de Neonatologie și urmează, cel mai probabil, să fie transportat la un spital din București. Starea copilului este bună.

Doctorul Virgil Musta, avertisment! Când va veni al doilea val de COVID-19 în România! „Atât va dura! Acești oameni trebuie să fie cei mai precauți”

Mama lui este internată în Spitalul din Râmnicu Sărat. Ea provine din focarul de la Ramnicelu, localitate aflată în carantină după confirmarea mai multor cazuri de COVID-19 și după refuzul unora dintre localnici de a fi testați, deși aveau simptome de boală.

În județul Buzău sunt 148 de cazuri de infectare cu coronavirus, 15 fiind cadre medicale de la Spitalul Județean și de Policlinică "Nicolae Titulescu". Județul nu înregistrează niciun deces în rândul bolnavilor de COVID-19.

Coronavirus în România, 21 mai 2020 Live Update. Crește numărul de decese provocate de coronavirus în România. Bilanțul total urcă la 1151

Peste 17.000 de persoane au fost depistate pozitiv cu COVID-19

În România au fost confirmate, până acum, 17.387 de infecții cu coronavirus. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. În total, în România au murit 1.151 de persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

Recomandari