Antena Căutare

Imagini revoltătoare! Bebeluși gemeni, înghețați de frig într-o stație de autobuz din Ploiești: "Părinții dorm pe bancă"

Un clip postat pe internet, care înfățișează doi bebeluși de aproximativ un an și jumătate, care dorm în frig, într-o stație de autobuz din Ploiești, a creat revoltă în mediul online.

Un clip postat pe internet, care înfățișează doi bebeluși de aproximativ un an și jumătate, care dorm în frig, într-o stație de autobuz din Ploiești, a creat revoltă în mediul online.

Bărbatul care a postat imaginile pe pagina sa de Facebook, imagini ce au fost ulterior preluate de publicația locală ziarulincomod.ro, susține că cei mici dorm pe străzi, alături de părinții lor, care nu au un acoperiș deasupra capului.

“Uitați, oameni buni, în ce hal pot să stea acești doi copilași, pe străzi! Dorm în aer liber și Statul Român nu le dă un acoperiș, unde să stea! Distribuiți, vă rog frumos, să vadă o țară întreagă!”.

După ce videoclipul a fost distribuit, autoritățile de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului s-au sesizat și i-au dus pe gemeni, alături de mama lor, într-un centru maternal.

Potrivit observator.tv, noaptea trecută, în jurul orei 23.00, poliţiştii locali din Ploieşti au sesizat DGASPC Prahova cu privire la faptul că o familie, împreună cu cei doi copii gemeni de 1 an şi jumatate, stau în frig, iar micuţii dorm în cărucioare, înveliţi doar cu o păturică.

Părinţii gemenilor au povestit că veniseră în oraş să preia o rudă aflată în spital şi că nu mai aveau bani de transport. Ar fi vrut să ajungă în localitatea Ceptura, la alte rude.

Imagini șocante surprinse într-un tren din România! O femeie și-a strigat indignarea pe internet: ”Focar de infecție, mi... Maria Ghiorghiu lansează o nouă profeție șocantă: ”Vor MURI MILIOANE de OAMENI!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x