Antena Căutare

Bebelușii au interzis să vină pe lume! La Roşiorii de Vede, Teleorman, secţia de nou-născuţi a fost închisă pentru că medicul e în concediu

Criza medicilor închide secţii întregi, din spitale mari. La Roşiorii de Vede, Teleorman, secţia de nou-născuţi nu mai funcţionează de o săptămână.

Criza medicilor închide secţii întregi, din spitale mari. La Roşiorii de Vede, Teleorman, secţia de nou-născuţi nu mai funcţionează de o săptămână.

Singurul medic specialist este în concediu de odihnă, aşa că managerul unităţii medicale nu a avut de ales. Gravidele cărora le vine sorocul sunt redirecţionate către cel mai apropiat spital.

Secţia de nou-născuţi de la spitalul din Roşiorii de Vede e închisă de mai bine de o săptămână.

Pe secţie există un singur medic specialist, care e plecat în concediu. Aşa că saloanele sunt goale, iar gravidele cărora le vine sorocul trebuie să meargă la alt spital. Mai exact la Alexandria, la 40 de kilometri distanţă. Un drum de aproape o oră.

Pe care l-a făcut şi Teodora, dar abia după ce a născut. Medicii din Roşiori au trimis-o la specialist imediat ce a ajuns în camera de gardă, dar bebeluşul nu a mai avut răbdare.

Sănătatea şi viaţa a peste 20 de mii de oameni depinde de doctorii de la spitalul din Roşiorii de Vede. De la începutul anului, 55 de femei au născut aici. Asta, atunci când singurul medicul nu a fost plecat în vacanţă.

Panică într-un hypermarket din Capitală! Un bărbat de 46 de ani a încercat să se sinucidă, tăindu-se cu un cuţit... Vremea rea s-a întors în România! Şase judeţe sub cod galben de ceaţă și ploi torențiale, cu risc de inundați,i în mai m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x