Antena Căutare

Bebeluşii născuţi de Revelion sunt protejați de Univers. 2020 va fi anul fetelor

Au venit pe lume odată cu noul an şi au schimbat vieţile a zeci de familii. Îi cunoaştem acum pe bebeluşii născuţi de Revelion. Tinerii care au devenit părinţi în noaptea dintre ani sunt siguri că norocul nu îi va ocoli pe copiii lor. Iar 2020 pare că va fi anul fetelor

Ema Maria este o bucurie de aproape 4 kilograme si 54 de centimetri pentru familia Moldovan. S-a născut în prima zi din an şi a primit nota 10. O merită din plin, spune mama ei, pentru care noaptea de Revelion a fost cea mai emoţionantă.

Înaintea Emei, s-a mai născut o fetiţă la Maternitatea Filantropia din Capitală. La Spitalul Polizu, cinci fete au sosit înainte şi după miezul nopţii. Este anul fetiţelor, adică an de pace, după superstiţie, spun medicii.

Anastasia este gălăgioasă de cand s-a nascut. E semn că va fi vorbăreaţă, spune mama ei. Imediat după artificii, au făcut cunoştinţă.

Despre copiii născuţi în zi de sărbătoare se spune că vor fi păziţi de rele, iar pentru cei născuţi în prima zi din an petrecerea va fi dublă sau chiar triplă toată viaţă. Vor sărbători cu familia Revelionul, ziua de naştere şi, în unele cazuri, şi ziua de nume, de sfântul Vasile.

Noroc uriaș! Un bărbat din Caraş-Severin a câştigat marele premiu la Loto 6/49, chiar înainte de Revelion... O fată de 10 ani a murit după ce a luat o pastilă pentru durere de cap. Părinții au găsit-o fără suflare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x