Antena Căutare

Eduard, bebelușul de opt luni strangulat de mamă, a murit! Ce ar fi declanșat depresia femeii de 35 de ani

Eduard, bebeluşul de opt luni din Galaţi, strangulat de propria mamă, a murit în această dimineaţă, la spital. Femeia în vârstă de 35 de ani este internată la o clinică de Psihiatrie, în timp ce anchetatorii află noi informaţii. Porivit unor surse, părinţii ar fi aflat că băieţelul este bolnav, iar mama ar fi căzut de atunci în depresie.

Eduard, bebeluşul de opt luni din Galaţi, strangulat de propria mamă, a murit în această dimineaţă, la spital. Femeia în vârstă de 35 de ani este internată la o clinică de Psihiatrie, în timp ce anchetatorii află noi informaţii. Porivit unor surse, părinţii ar fi aflat că băieţelul este bolnav, iar mama ar fi căzut de atunci în depresie. O afecţiune care, în România, este încă tabu. 75% dintre femei nu sunt diagnosticate niciodată. Iar în lipsa unui tratament, efectele pot fi extrem de periculoase. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional

Eduard a fost luat în comă de lângă mama care, într-un moment de rătăcire, a decis să-i ia viaţa. Medicii au reuşit să-l aducă la viaţă, dar doar pentru scurt timp. Noaptea trecută, bebeluşul s-a stins pe patul de spital.

O mamă din Galați a încercat să-și ucidă copilul de opt luni, iar apoi și-a tăiat venele

”Nu, nu, absolut deloc. Chiar cu o săptămână în urmă m-am întâlnit cu mama, cobora cu copilaşul pe scări şi am vorbit cu ea. Ce face, bună ziua. zice merg la aer cu copilul. Cu cel mic era în braţe.”, a mărturisito vecină a femeii care și-a ucis bebelușul.

Potrivit unor surse din anchetă, copilul se îmbolnăvise imediat după naştere, iar din acest motiv tânăra mamă de 35 de ani ar fi dezvoltat o formă gravă de depresie. Apropiaţii spun însă că, de o perioadă, nu îşi mai lua tratamentul.

A murit bebelușul de opt luni care a fost strangulat de mamă! Femeia suferea de depresie

Depresia după naştere afectează una din nouă femei şi apare în primele 12 săptămâni. Prima fază este denumită de specialişti "baby blues" şi e caracterizată de simptome mai uşoare de tristeţe, anxietate şi lipsă de energie. Fără un sprijin constant din partea familiei, afecţiunea se poate agrava.

De multe ori însă, mamele nu conştientizează şi nici nu acceptă că trec printr-o astfel de tuburare. Aşa se face că 75 la sută dintre femei nu sunt diagnosticate niciodată. Multe trăiesc cu boala ani la rând şi transferă starea de nefericire şi asupra copilului.

Mama care şi-a ucis copilul riscă ani grei de închisoare. Poliţiştii fac cercetări pentru omor şi aşteaptă verdicul medicilor psihiatri.

Vești bune pentru profesori! În ce condiții își pot reduce programul de muncă, fără să le fie afectat salariul... A fost câștigat marele premiu la Loto 6/49, de 4,7 mil. de euro! Iată de unde este norocosul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x