Antena Căutare

Bebelusul femeii cu gripa porcina de la Timisoara a murit

Femeia gravida din Timisoara, diagnosticata cu gripa porcina, si-a pierdut, astazi, copilul. Medicii i-au facut, de urgenta cezariana, dupa ce starea ei s-a inrautatit. Din pacate, bebelusul a murit la scurt timp dupa nastere, iar femeia este in stare critica.

Bebelusul s-a nascut cu doar 800 de grame si a facut stop cardiac imediat dupa nastere. Medicii nu se asteptau sa supravietuiasca si asta pentru ca femeia, insarcinata in luna a sasea, a venit saptamana trecuta la spital, in stare grava. Avea plamanii distrusi, iar medicii i-au montat atunci un plaman artificial si au intubat-o. A fost tinuta in viata de aparate pana astazi cand medicii au decis sa o opereze.

In urma necropsiei, se va stabili daca bebelusul avea, desemenea, gripa porcina. Starea femeii este in continuare grava, iar medicii sunt rezervati in privinta sansei sale de supravietuire.

Un elev din Miercurea Ciuc s-a aruncat de la etajul doi al unui liceu... Un gardian de la Penitenciarul Codlea a fost retinut pentru luare de mita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x