Antena Căutare

Bercea Mondial a vrut s-o dea la pace cu nepotul injunghiat

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a mers la Spitalul de Urgenta Craiova a doua zi dupa incidentul in care nepotul sau a fost injunghiat, pentru a incerca sa cada la o intelegere cu victima, desi el era asteptat de anchetatori pentru a fi audiat in acest caz, potrivit referatului Tribunalului Olt.

Conform referatului Tribunalului Olt, Sandu Anghel a ajuns, vineri, la Craiova, la Spitalul Judetean de Urgenta, "pentru a realiza o intelegere" cu Ionut Anghel, zis Mercedes, nepotul sau, internat in unitatea medicala in noaptea de joi spre vineri, dupa ce fusese injunghiat.

"Consemnarile din nota telefonica privind convorbirea din data de 18 februarie, ora 13.12, in care inculpatul (Bercea Mondial - n. r.) in cadrul convorbirii cu numitul V.I., afirma ca «sunt la Craiova. Lasa-ma ca sunt la spital la....», ceea ce impune constatarea prin coroborarea probelor ca s-a deplasat chiar la locul unde era internata victima (Ionut Anghel, zis Mercedes - n. r.), spre a realiza o intelegere cu aceasta", se arata in referatul Tribunalului Olt.

Potrivit documentului citat, Bercea Mondial a fugit imediat dupa comiterea infractiunilor, el ascunzandu-se in diverse locuri pentru a se sustrage de la urmarirea penala. Magistratii apreciaza, totodata, ca afirmatiile lui Sandu Anghel conform carora nu a fost chemat la audieri nu se sustin, intrucat cazul a beneficiat de o mediatizare "de inalt grad".

"Intrucat cauza de fata a primit o mediatizare de inalt grad, se mai retine ca pe aceasta cale s-a luat la cunostinta de actele materiale de prindere a inculpatului, care a avut loc in municipiul Bucuresti, intr-un imobil din cartierul Ferentari", se mai arata in referatul Tribunalului Olt.

Sursa: Jurnalul National

Cristian Anghel, condamnat pentru coruptie, va fi eliberat conditionat... Politistii de la Vama Albita dadeau rest la spaga!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x