Antena Căutare

Bercea Mondial, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala

Interopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani. Bercea va plati si o amenda penala de 2.500 de lei.

Probatoriul a relevat ca Sandu Anghel a acordat, sub forma de avans (marfa si imprumuturi financiare), suma de 5.080.359,1 lei (peste 1.000.000 de euro), in conditiile in care intre societati nu s-au derulat tranzactii comerciale.

Totodata, a ridicat din conturile societatilor administrate in baza unor documente fictive suma de 1.840.000,40 lei, reprezentand salarii.

Bercea Mondial a mai fost condamnat, in februarie, la sapte ani si jumatate de inchisoare cu executare, de magistratii Tribunalului Olt, pentru tentativa de omor calificat, decizia nefiind definitiva.

In acelasi dosar, magistratii de la Tribunalul Olt l-au condamnat pe fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, tot la sapte ani si sase luni de inchisoare, pentru complicitate la tentativa de omor.

Sotia lui Bercea, Fanica Anghel, a fost si ea condamnata la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru marturie mincinoasa.

Bercea Mondial a facut, de aproape de un an de cand se afla in arest, mai multe cereri catre instanta pentru a fi eliberat, invocand diverse probleme medicale, inclusiv faptul ca are schizofrenie.

Sandu Anghel a fost arestat pe 20 februarie intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes, care in urma incidentului a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.

VIDEO! Dej: Zeci de batrani s-au imbulzit sa-si depuna dosarele la centru A.P.I.A... Directoarea scolii din Viisoara, unde o fetita a murit dupa ce s-a inecat in hazna, a fost demisa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x