Antena Căutare

Bercea Mondial, fiul sau si sotia au fost trimisi in judecata pentru mai multe acuzatii

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost trimis in judecata fiind acuzat de tentativa de omor, ultraj contra bunelor moravuri, instigare la marturie mincinoasa si port de arma alba fara drept, informeaza Mediafax.



Potrivit sursei citate, in seara de 17 februarie 2011, partea vatamata, Ion Anghel, se afla impreuna cu alte persoane intr-un bar situat intr-un imobil proprietatea lui Sandu Anghel, din localitatea Draganesti, Olt.

Dupa ce Ion Anghel a fost injunghiat, Bercea Mondial si fiul sau l-au imbrancit pe scari pana in fata imobilului in care era barul, dupa care, vazand ca starea acestuia este grava, l-au abandonat, plecand cu un autoturism catre municipiul Slatina.

Dupa comiterea faptei, Bercea Mondial a parasit localitatea de domiciliu, fiind depistat in ziua de 19 februarie 2011, in Bucuresti, de unde a fost ridicat si condus pentru cercetari la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

VIDEO! Satu Mare: Bodyguard snopit in bataie de doi clienti nemultumiti... Politistul ucigas si sotia, inmormantati impreuna!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x