Bercea Mondial o duce bine in inchisoare. Pozele de pe Facebook o demonstreaza

Se fac verificari in penitenciarul de maxima siguranta din Craiova dupa ce mai multe poze cu detinutul Bercea Mondial au ajuns pe Facebook. Vestea proasta este ca legea nu le permite celor incarcerati sa aiba telefoane mobile sau acces la internet. Vestea buna e ca Bercea o duce bine.

In urma cu ceva vreme, Bercea Mondial se plangea reporterilor ca traieste in conditii inumane si ca este terorizat. Mai multe n-a spus. Dar niste poze postate pe Facebook de un coleg de celula par sa-l contrazica

In imagini apare Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, care savureaza linistit o farfurie cu ciorba! Pe aceeasi masa, troneaza si o farfurie plina cu pui fript. Cam asa arata un pranz pentru Bercea, detinut la inchisoarea de maxima siguranta din Craiova.

“Pozele au fost postate pe site de catre un alt detinut, nu de catre cel in cauza. Acelasi detinut a fost sanctionat in cursul lunii ianuarie si telefonul mobil i-a fost ridicat si confiscat”, a explicat purtatorul de cuvant al inchisorii.

Legea le interzice detinutilor sa aiba telefoane mobile in penitenciar. Cu toate astea multi dintre ei reusesc de multe ori sa faca rost de unul. Metodele sunt diverse: de la introducere prin sectorul vizita la aruncarea telefoanelor peste gardul imprejmuitor. “Este o problema la nivel national, nu se intampla doar la Craiova”, mai spune purtatorul de cuvant al Inchisorii de maxima siguranta Craiova.

Asa ca gardienii continua sa faca perchezitii zilnic in camerele detinutilor. Iar condamnatii continua si ei sa caute metode ingenioase ca sa-i pacaleasca.

Ultimele știri