Antena Căutare

Bercea Mondial ramane in arest. Cererea de eliberare, respinsa de tribunal

Bercea Mondial ramane in arest. Tribunalul Olt a respins cererea lui Bercea, care a cerut sa fie eliberat provizoriu motivand ca sufera de claustrofobie. Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, este acuzat ca si-ar fi injunghiat un nepot. Doi dintre copiii lui au incercat insa sa ia vina asupra lor.

Pe langa acuzatia de tentativa de omor, interlopul mai este cercetat si infractiuni eonomice cu prejudicii de milioane de euro. Dosarele sale de evaziune fiscala si spalare de bani sunt pe masa procurorilor de ani de zile. Nimeni nu indraznea insa sa-l cerceteze pe Bercea pentru ca era hartuit si amenintat cu moartea, spun mai multi oficiali din Olt.

Probleme cu interlopul au avut si reprezentantii Primariei Slatina. Bercea a ridicat zece cladiri in oras fara autorizatii. Primaria se judeca de sapte ani cu el.

Bercea Mondial s-a laudat de mai multe ori in fata procurorilor care l-au arestat cu relatiile sale cu familia prezidentiala. Fratele presedintelui Traian Basescu si Bercea Mondial, capul lumii interlope din Olt, sunt incuscriti. Mircea Basescu a botezat-o pe nepoata lui Bercea, intr-o biserica de cartier din Constanta.

Sursa: Antena3

Foto: Intact Images

Studiu: Bucuresti - cel mai poluat oras european... Cornel Costea, seful Vamii Ploiesti, ramane in arest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x