Antena Căutare

Bercea Mondial ramane in arest inca 30 de zile. Dosar penal si pentru sotia sa!

Sandu Anghel, zis si Bercea Mondial, acuzat de tentativa de omor, ramane in arest inca 30 de zile, au decis magistratii Tribunalului Olt. Conform oficialilor de la tribunal, mandatul acestuia a fost prelungit pana la data de 16 aprilie.

UPDATE: In familia lui Bercea Mondialu', se tot aduna dosarele penale. De astazi, si sotia lui, Fanica, are unul. Acuzatia: instigare la marturie mincinoasa. Anchetatorii spun ca au probe concrete ca, dupa ce Bercea si-a injunghiat nepotul, nevasta lui a incercat sa ii convinga pe martori sa spuna ca Mondialu nu a facut nimic

Bercea Mondial a fost arestat de Tribunalul Olt intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa la omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes.

Dupa incident, tanarul si rudele acestuia au sustinut ca victima a fost injunghiata de catre Bercea Mondial. Ulterior, rudele tanarului injunghiat si-au schimbat declaratiile.

Bercea Mondial a cerut sa fie eliberat sub control judiciar, insa solicitarea i-a fost respinsa, in 3 martie, de Tribunalul Olt.

Sursa: Antena3


Ministrul Cseke Attila desfiinteaza centrele de cardiologie... 15 martie - Ziua maghiarilor de pretutindeni. Vezi ce se organizeaza in Romania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x