Antena Căutare

Bercea Mondial ramane in arest preventiv

Bercea Mondial ramane in arest. Asta au decis magistratii Curtii de Apel Craiova in urma cu aproximativ o ora. De dimineata, Sandu Anghel a mers bine-dispus in fata judecatorilor. Era sigur ca va fi eliberat. Poate de aceea nici nu-i pasa ca una din vilele sale din Slatina era demolata chiar in acelasi timp

''Victima ar trebui sa stea langa mine. Cum puteam eu sa il tai pe nepotul meu pe care l-am si botezat? Eu ma declar nevinovat, ca nu l-am taiat eu'', a spus Bercea Mondial, in fata magistratilor.

In urma cu o saptamana, Tribunalul Olt a decis, pentru a treia oara, inlocuirea masurii arestarii preventive a lui Bercea Mondial cu aceea a obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu, respectiv municipiul Slatina.

Sandu Anghel a fost arestat pe 20 februarie intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes, care in urma incidentului a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.

Potrivit avocatului Mariana Stefan, pe 13 decembrie, la Tribunalul Olt este un nou termen in dosarul in care cauza se judeca pe fond, iar aparatorii sai vor face o noua cerere de inlocuire a masurii de arest preventiv.

Stefan a mai spus ca starea de sanatate a lui Bercea Mondial este ''oscilanta si destul de grava'' si ca ''urmeaza un tratament continuu pentru schizofrenie''.

Victor Ponta: Boc si-a datoria! A plictisit pe toata lumea... VIDEO! Imbulzeala pe sarmale gratuite in Galati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x