Antena Căutare

Bercea Mondial vrea sa fie eliberat pentru ca sufera de claustrofobie

Bercea Mondialu' vrea sa fie eliberat pentru ca este...claustrofob. Este ultima incercare a avocatilor sai de a-l scapa din arestul preventiv. Intre timp, procurorii se intreaba cum a reusit Bercea sa obtina un permis de conducere, din moment ce este analfabet. Si i-au mai facut un dosar. Are 11 vile doar in Slatina si un castel in Draganesti-Olt. Pana si masina lui este un conac pe roti. Este si normal ca seful banilor sa aiba probleme de acomodare intr-o celula de cativa metri patrati. Medical, se numeste claustrofobie. Cu asta vor sa mearga avocatii mondialului la instanta.



Procurorii s-au apucat deja de celelalte dosare. Intr-unul dintre ele incearca sa descopere cum a obtinut Mondialul permisul de conducere in urma cu 21 de ani. Anchetatorii au observat ca Bercea nu stia sa-si scrie declaratia. Noua ne-a demonstrat ca nici cu cititul nu se descurca prea bine.

Mondialul, asa claustrofob, ar putea fi anchetat, din nou, pentru evaziune fiscala si spalare de bani, intr-un dosar in care este acuzat ca a inselat statul cu 3 milioane si jumatate de euro.

In urma cu trei ani, ancheta a fost intrerupta chiar de Bercea, care a intrat in biroul anchetatorilor sai cu o sabie in mana. Judecatorii vor decide daca Bercea va fi eliberat pentru ca... nu se simte in largul sau la inchisoare.



Foto: Intactimages

Fostul director al Termoelectrica, Ioan Ungureanu, arestat pentru 29 de zile... Autostrada Bucuresti - Pitesti este gaurita pe 87% din suprafata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x