Biciclete furate în zece secunde. Unele dintre ele costă cât o maşină second hand

S-a deschis sezonul furturilor de biciclete. În marile oraşe, hoţii controlează pe rând scările de bloc. Au misiuni clare: să dea lovituri în timp record.

S-a deschis sezonul furturilor de biciclete. În marile oraşe, hoţii controlează pe rând scările de bloc. Au misiuni clare: să dea lovituri în timp record. În doar câteva secunde, reuşesc să treacă de sistemele de siguranţă şi să plece pe biciclete. Unele dintre ele costă cât o maşină second hand.

Tot în Bucureşti, alţi doi hoţi sunt susprinşi când verifică scările blocurilor. Găsesc o bicicletă legată de balustradă şi trec la acţiune. 10 secunde durează să taie lanţul. Specialiştii le recomandă proprietarilor să apeleze la sisteme de siguranţă inteligente.

Statistica arată că cele mai multe furturi au loc în scările de bloc, iar hoţii preferă bicicletele albe şi pe cele negre, de tip mountain bike. Un studiu a scos la iveală că peste 90 la sută dintre bicicletele furate nu mai ajung niciodată înapoi la proprietari.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri