Antena Căutare

"Big-Brother"-ul de la BAC, folosit si la examenul de titularizare in invatamant

Camere video de supraveghere vor fi instalate in mai multe judete din tara, dupa modelul de la BAC, pentru examenul de titularizare in invatamant de pe 13 iulie, anunta HotNews.


Interesant este ca la acest sistem vor apela si orase care nu l-au folosit la examenul de Bacalaureat si unde ratele de promovare au fost printre cele mai mari din tara.

In judete precum Arad, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Bucuresti, Galati, Hargita, Hunedoara, Salaj sau Olt vor fi instalate astfel de sisteme de supraveghere.

In Arad la examenele de titularizare vor participa peste 1.000 de cadre didactice ce vor concura pentru 99 de posturi de titulari.

Concursul de titularizare din Bacau va fi, in premiera, monitorizat video in toate salile de examen potrivit desteptarea.ro, pentru 250 de posturi titularizabile.

Si in Bistrita Nasaud pentru desfasurariea probelor scrise, se va asigura monitorizarea fiecarei sali de catre 2-3 supraveghetori, iar in toate salile de concurs vor fi instalate camere video de supraveghere, a anuntat Inspectoratul Judetean.

Examenul de titularizare a cadrelor didactice in judetul Botosani va fi de asemenea monitorizat cu ajutorul camerelor video, a declarat seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Botosani, Alexandrina Ada Macovei, preluat de Mediafax.

Pentru un numar de 557 de posturi titularizabile in Bucuresti, toate cele sase centre (cate unul in fiecare sector), in care se va sustine miercuri proba scrisa pentru examenul de titularizare, vor fi supravegheate de camere video.

Aproape 300 de camere video care au fost folosite la supravegherea examenului de Bacalaureat in Galati vor fi folosite si la examenul de titularizare astfel incat, dascalii sa nu poata copia.

Vicepresedintele CE: E inacceptabil ca 54% din populatia Romaniei sa nu aiba acces la internet... SPECIAL! Romanii arvuniti cu munca la tigani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x