Antena Căutare

BIHOR: Un autocar cu 21 de copii la bord s-a rasturnat in zona Piatra Craiului

Un autocar in care se aflau 21 de copii si trei adulti s-a rasturnat, luni dupa-amiaza, pe DN 1, in localitatea Piatra Craiului din judetul Bihor. Un singur copil a fost ranit la un picior si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Crisana, Camelia Rosca, citat de Mediafax, accidentul care a avut loc pe DN 1 (E 60), in zona Piatra Craiului s-a soldat cu o singura victima, ranita usor, care nu a dorit sa fie transportata la spital.

"La locul accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD si o ambulanta, insa nu a fost nevoie de interventie si preluare", a declarat purtatorul de cuvant al ISU.

Conform sursei citate, persoana ranita este un copil care a suferit o contuzie la un picior.

Autocarul implicat in accident venea de la Topoloveni si se indrepta spre Baile Felix. Din spusele reprezentantilor Politiei Rutiere, accidentul s-a produs din pricina unei defectiuni tehnice.

"Din primele informatii reiese ca autocarului i s-au defectat franele si s-a rasturnat in afara partii carosabile", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bihor, Alina Dinu.

Foto: ziarulatac.ro

Comportament INUMAN! Un pui de urs, transformat in jucaria unor turisti (VIDEO)... Un taximetrist iesean a fost jefuit in plina strada! Un client l-a lasat fara masina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x